ÉVTIZEDES TAPASZTALAT A FELSOROLT AUTÓALKATRÉSZEK JAVÍTÁSA TERÉN

KO-CSI 2 KFT üzemanyag szivattyúk, szervószivattyúk, és kormányművek eladására és javítására, féltengelyek, kardán tengelyek és kormány kardánok felújítására szakosodott vállalkozás. Készleteinket rendszeresen bővítjük új típusokkal és szolgáltatásokkal, érdemes ismételten ellátogatni oldalunkra.

Kínálatunkban megtalálható szinte valamennyi európai, ázsiai és amerikai típushoz utángyártott, sok autóhoz gyári és felújított üzemanyag szivattyú. Az általunk felújított ac pumpákra 2 év jótállást vállalunk. Sok motorkerékpárhoz sőt veterán autókhoz is készletezünk szivattyúkat.

Lehetőség van az ac pumpák tesztelésére üzemi körülmények között, nyomás és szállitási mennyiség mérésére, nyomásszabályozó ellenőrzésére és tömitetlenségi mérésre, komplett üzemanyag ellátó egység javítására.

Szervószivattyúkból jelenleg kb 160 féle új, de a folyamatosan bővülő választékú, általunk felújítottból is választhat.Az  újakra 1év, a felújítottakra 2 év garanciát vállalunk.

Az elektrohidraulikus szervószivattyúkból az országban elsőként szinte valamennyi tipust javítjuk, rendelkezünk mindegyikhez tesztpaddal, 12 éve újitjuk ezen alkatrészeket. Így nagy tapasztalattal rendelkezünk a hibák felismerésében. Sok esetben a meghibásodás nem áll meg a szivattyúnál, gyakran az autó egyéb alkatrészei is meghibásodhatnak. Ezeket a hibákat is ismerjük szükség esetén segítünk ezek elhárításában. Ismerjük minden szervó bekötését, a computer kijelzett előforduló hiba kódjait.

A kormányművek esetében A-tól Z-ig mindent javítunk, a trabanttól a kamionig. Nem mondjuk, hogy minden kormányt meg lehet javítani de a jelenleg ismert legmodernebb eljárásokkal, fogaslécserével

A legjobb hatásfokkal dolgozunk szinte garanciális meghibásodás nélkül.

A kormányoszlopok gyakori hibáit ismerjük, a legtöbb esetben rendelkezünk a felújításhoz szükséges alkatrészekkel a beállításhoz szükséges műszerekkel.

Személy autóktól a mezőgazdasági munkagépekig minden kardántengelyt ,kormánykardánt és féltengelyt felújítunk kizárólag minőségi alkatrészekkel gépunkával  centirozással.

A meghibásodott szervószivattyút, kormányoszlopot vagy kormányművet ki kell szerelni, vagy szereltetni az autóból és eljuttatni hozzánk, akár személyesen, akár futárral vagy postai úton. Kérésre futárt küldünk a felújítandó elemért, és kérésre a kész elemet futárral vissza is küldjük.

Célszerű a felújítás lehetőségét előre megbeszélni a megadott telefonon, így elkerülhetők a későbbi félreértések. A felújítás lehetőségét csak a felújítandó elem beérkezésekor lehet megállapítani. (Nem javíthatók pl.: a nagyon összerozsdásodott vagy erősen megkopott egységek. A javíthatóság megállapításához szükséges vizsgálatokat, szét- és összeszereléseket díjmentesen végezzük.)

A felújítási munkákat az egységek beérkezését követően jellemzően 24-48 óra alatt elvégezzük és 1-2 éves garanciát vállalunk. Ez az idő a hazánkban ritkán előforduló autótípusok esetén – amennyiben egyes alkatrészeket külön kell megrendelni – meghosszabbodik a szükséges alkatrész beérkezéséig.

Amennyiben nincs ideje kivárni a felújítási időt, egyes típusoknál tudunk felújított cseredarabot biztosítani – amennyiben az ön által bejuttatott elem felújítható. Ez a típusválaszték is egyre bővül. (Ezekért is érdemes előre egyeztetni!)

pageup